UROLOGIE

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

UROLOGIE

Urologia este specialitatea medicala care se concentreaza asupra sistemului urinar si sistemului reproductiv masculin. In general, urologii trateaza o varietate de probleme legate de aceste doua sisteme, inclusiv:
• Infectii ale tractului urinar – acestea includ infectii ale vezicii urinare, uretrite si pielonefrite;
• Probleme ale prostatei – acestea includ prostatita, hiperplazia benigna de prostata si cancerul de prostata;
• Litiaza urinara – aceasta este o afectiune in care pietrele se formeaza in tractul urinar si pot provoca dureri, infectii si alte probleme;
• Probleme ale rinichilor – urologii trateaza afectiuni precum insuficienta renala, tumorile renale si refluxul vezico-ureteral;
• Probleme ale vezicii urinare – acestea includ incontinenta urinara, vezica neurogena si vezica hiperactiva;
• Disfunctii sexuale masculine – urologii trateaza afectiuni precum disfunctia erectila, ejacularea precoce si infertilitatea masculina;.
• Probleme ale organelor genitale masculine – urologii trateaza afectiuni precum hipospadiasul, epispadiasul si varicocelul.
In plus, urologii efectueaza proceduri chirurgicale, inclusiv interventii chirurgicale pentru indepartarea pietrelor din tractul urinar, prostatectomii (indepartarea prostatei) si orhidepexii (in cazul in care testiculul nu se afla in scrot).

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: