RADIOLOGIE

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

RADIOLOGIE

Radiologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor prin utilizarea imaginilor medicale, cum ar fi radiografiile, tomografiile computerizate (CT), imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), imagistica cu ultrasunete si imagistica nucleara.
Radiologia poate fi utilizata pentru a diagnostica o gama larga de afectiuni, inclusiv fracturi, tumori, boli de inima, probleme ale sistemului respirator, boli ale sistemului nervos si multe altele. Aceste imagini medicale sunt obtinute prin expunerea pacientului la o sursa de radiatii (in cazul radiografiilor) sau prin utilizarea unui camp magnetic sau a undelor sonore (in cazul RMN si ultrasunete).
Radiologii sunt specialisti in interpretarea imaginilor medicale si lucreaza adesea in colaborare cu alti medici pentru a diagnostica si trata pacientii. Acestia pot efectua, de asemenea, proceduri minim invazive utilizand tehnicile de imagistica pentru a ghida instrumentele si dispozitivele medicale catre zonele afectate, cum ar fi biopsii sau tratamente endovasculare.
Radiologia este o ramura importanta a medicinei moderne si are o gama larga de aplicatii clinice si terapeutice, ajutand la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor prin diagnosticarea si tratamentul afectiunilor lor.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: