Ortopedie si traumatologie

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

Ortopedie si traumatologie

Ortopedia si traumatologia sunt doua ramuri ale medicinei care se concentreaza pe sanatatea sistemului musculoscheletic, inclusiv oase, muschi, tendoane, ligamente si articulatii. Desi cele doua specialitati sunt strans legate, ele se concentreaza pe aspecte diferite ale sistemului musculoscheletic.
Ortopedia este specialitatea medicala care se concentreaza pe tratamentul afectiunilor si problemelor sistemului musculoscheletic. Acest lucru include tratarea bolilor si afectiunilor cronice, precum osteoartrita si osteoporoza, precum si tratarea leziunilor acute, cum ar fi fracturile osoase si dislocarile articulare. Ortopedii pot folosi o varietate de tehnici si metode pentru a trata aceste probleme, cum ar fi medicamentele, terapia fizica, terapia ocupationala si interventii chirurgicale.
Traumatologia, pe de alta parte, este specialitatea medicala care se concentreaza pe tratarea leziunilor acute la nivelul sistemului musculoscheletic, cum ar fi fracturile osoase, entorsele, luxatiile si alte traume. Traumatologii trateaza si problemele musculoscheletice care apar ca urmare a accidentelor sau ranilor, precum si problemele musculoscheletice care apar în timpul activitatilor sportive.
Tratamentul în ortopedie si traumatologie poate include o gama larga de optiuni, în functie de severitatea si tipul problemei. Pentru afectiunile si bolile cronice, optiunile de tratament pot include terapie fizica, exercitii si medicamente pentru a calma durerea si a îmbunatati mobilitatea. Pentru leziunile acute, optiunile de tratament pot include imobilizarea membrelor cu ajutorul tavilor, atelelor sau ghipsului, sau interventii chirurgicale pentru a repara oasele si ligamentele afectate. In general, ortopezii si traumatologii lucreaza impreuna pentru a trata problemele sistemului musculoscheletic, cu scopul de a reduce durerea si de a imbunatati mobilitatea si calitatea vietii pacientilor. Este important sa cautati ingrijire medicala prompta daca aveti orice fel de durere sau probleme musculoscheletice, pentru a putea primi diagnosticul corect si pentru a începe tratamentul cat mai curand posibil.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: