Microchirurgie reconstructiva

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

Microchirugie reconstructiva

Microchirurgia reconstructiva este o ramura a chirurgiei plastice care se concentreaza pe restaurarea tesuturilor corporale si a functiilor acestora prin intermediul tehnologiilor de microchirurgie si a instrumentelor specializate. Aceasta procedura este adesea utilizata pentru a repara defectele sau pierderile de tesuturi, cauzate de traume, infectii, malformatii congenitale sau interventii chirurgicale anterioare.
Microchirurgia reconstructiva poate fi utilizata pentru restaurarea tesuturilor precum pielea, muschii, nervii, vasele de sange, oasele si cartilajele. Aceasta procedura presupune prelevarea tesuturilor dintr-o zona a corpului si transferul acestora in zona afectata, unde sunt conectate la vasele de sange ale acesteia.
Unul dintre cele mai comune tipuri de microchirurgie reconstructiva este reconstituirea sanilor dupa o mastectomie. Aceasta poate fi realizata prin transferul de tesut de la abdomen sau de la fese sau prin utilizarea implanturilor mamare.
Alte proceduri comune de microchirurgie reconstructiva includ reconstructia urechilor, a nasului, a buzelor si a fetei. Aceste proceduri sunt adesea necesare pentru a restabili aspectul si functia acestor zone afectate.
In concluzie, microchirurgia reconstructiva este o tehnica avansata si eficienta de restaurare a tesuturilor corporale si a functiilor acestora, care poate fi utilizata pentru a trata o gama larga de probleme medicale si estetice. Cu toate acestea, procedura necesita o pregatire si o abilitate avansata din partea chirurgului si a echipei sale medicale, iar pacientii trebuie sa fie informati cu privire la riscurile si beneficiile acestui tip de procedura.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: