Implant de par

Medical Concierge va ofera gratuit o consultatie online cu medicul specialist!

Echipa Medical Concierge – consultant medical si partener al celor mai renumite spitale din Turcia, va ajuta sa alegeti cele mai bune centre medicale pentru implant de par.

DE LA 1499 EURO

Implant de par

IMPLANT DE PAR

PRIMA INTALNIRE

Set complet de analize si consultatia cu medicul. Se stabileste impreuna cu pacientul conturul si zona ce urmeaza a fi implantata.

ZIUA INTERVENTIEI

In medie, interventia dureaza 6 ore si se face sub anestezie locala. In prima parte a interventiei se recolteaza grefele de par apoi, se creeaza canalele cu un dispozitiv numit safir ce nu lasa nici o urma si, la final, se implanteaza foliculii in zona prestabilita.

ZIUA 3

Este zi de odihna si veti putea vizita bazarul si Istanbulul cu promenada Bosforului.

ZIUA 4

Veti avea o consultatie, in cadrul careia va avea loc o spalare a scalpului printr-o tamponare usoara si veti primi toate informatiile si sfaturile necesare pentru a asigura succesul interventiei.

Recuperarea este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari.

In cazul doamnelor, aceasta interventie poate fi facuta daca fenomenul de calvitie nu este generalizat la nivelul scalpului si fenomenul de cadere a parului nu este la stadiul in care nu mai exista zona de recoltare. Daca parul este rar pe tot scalpul respectiv o alopecie difuza, nu se poate face o interventie care sa aiba succes din punct de vedere estetic si recomandarea in cazul femeilor este aceea de a urma tratamente specifice. La femei, fenomenul de cadere a parului este in general asociat de problemele cu glanda tiroida, carente de fier, zinc sau mostenirea genetica.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare:

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro