HOLLYWOOD SMILE

Recastiga-ti increderea de sine si un zambet Hollywoodian!

Vrei un zambet ca al vedetelor de la Hollywood? Iti doresti sa razi cu gura deschisa si sa scapi de jena dintilor imperfecti? Ai ajuns unde trebuie!

DE LA 1999 EURO

HOLLYWOOD SMILE

ESTETICA DENTARA

Medicina dentara a evoluat enorm in ultimii 10 ani astfel ca in 7 zile poti avea zambetul pe care ti-l doresti la un pret care nu te va indatora la banci! Fa primul pas si contacteaza-ne prin formularul de contact, e-mail sau telefon, trimite-ne o radiografie panoramica si vei obtine gratuit o consultatie de la un medic specialist! De asemenea, va vom trimite un plan de interventie cu durata si cotatie de pret.

Te vom contacta in cel mai scurt timp si iti vom oferi servicii all inclusive pentru tine si insotitor (dupa caz) . In calatoria la Istanbul vei fi asteptat la aeroport de un traducator si un sofer personal vei fi cazat la hotel cu mic dejun.
Toate analizele sunt incluse, alaturi de transportul de la aeroport la hotel si la clinica! Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti achizitionezi biletele de avion!

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare:

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro