Estetica nasului

Rinoplastie

Rinoplastia este acea interventie chirurgicala care are ca scop atat modificarea din punct de vedere estetic a nasului, cat si reglarea unor probleme de sanatate cum ar fi deviatia de sept sau cornetele infundate. Daca operatia este realizata de un specialist, atunci riscurile si disconfortul post-operator sunt foarte mici. Tocmai de aceea, Medical Concierge a cautat pentru voi, cei mai buni medici experti in rinoplastie.

DE LA 1700 EURO

rinoplastie

Desi poate parea doar un moft, rinoplastia este, de cele mai multe ori, o necesitate. Realizata de specialisti, rinoplastia nu doare, simetria faciala este restabilita, recuperarea este rapida si rezultatele spectaculoase.
Pentru ca atunci cand vine vorba de sanatate nu ne permitem sa facem economie, am cautat cei mai buni medici experti in rinoplastie, pentru a va putea face o oferta sigura si fara riscuri. De asemenea, in colaborare cu lanturile de spitale de talie mondiala, hoteluri de top din Turcia, dar si cu oameni binevoitori care isi doresc sa ii ajute pe cei care au probleme de sanatate, am reusit sa compunem pentru operatia de rinoplastie un pachet de servicii imbatabil pe piata romaneasca.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare:

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro