Cele mai bune clinici

Chirurgie estetica

despre Medical Concierge

Medical Concierge a aparut din nevoia societatii de a beneficia de servicii medicale de top la preturi accesibile tuturor, fara a renunta la calitatea unui serviciu medical conform standardelor europene.
Ne-am ales cu grija clinicile si spitalele, am selectat medicii cu experienta si specializati pe interventiile de chirurgie plastica si estetica. Dupa un an de cercetare de piata si nenumarate vizite la Istanbul, am reusit sa selectam pentru dumneavoastra doar spitalele de talie mondiala, cu tratamente  si tehnici minim invazive, ce reduc la minim perioada de recuperare a pacientilor! Dupa acest an de vizite la spitale si intalniri cu medicii, putem afirma cu tarie ca suntem pregatiti in a va oferi cele mai bune variante de interventii si tratamente din lume prin partenerii nostri din Turcia!

MEDICAL CONCIERGE

SPECIALIZARI

VIZIUNE

Ne-am luat angajamentul de a fi lider in domeniul intermedierii de servicii medicale din Turcia iar scopul nostru este satisfactia pacientului.
– Ne dorim ca pacientii nostri sa fie multumiti de actul medical.
– Ne propunem sa va ajutam in a obtine rezultate cu aspect natural pentru a imbunatati frumusetea fizica ce va aduce inevitabil, la redobandirea increderii in sine si imbunatatirea starii psihice a pacientilor nostri.
– Mai mult decat orice altceva, dorim sa indeplinim si sa depasim asteptarile pacientilor nostri.

Servicii exceptionale pentru pacienti – ne straduim sa oferim pacientilor servicii si experienta all-inclusive, astfel ca veti beneficia de asistenta de la aterizarea in Istanbul, pana la plecare si asistenta telefonica post interventie! In Turcia veti fi permanent insotiti de translator, veti beneficia de transfer aeroport – hotel – spital.
* (dupa caz insotitorul poate beneficia de aceleasi facilitati). Hotelul cu mic dejun, va fi inclus in oferta pentru dumneavoastra si insotitor! * (dupa caz).

La toate discutiile cu medicul, un traducator va fi permanent prezent.

Toate acestea vor face ca experienta in Turcia sa decurga normal, totul sa fie clar si cat mai placut pentru dumneavoastra!

VIZIUNE

MISIUNE

MISIUNEA NOASTRA
Excelenta –
Medical Concierge reprezinta calitate si perfectiune! Pentru a realiza acest lucru, ne asiguram ca punem siguranta, expertiza si satisfactia pacientului in centrul a ceea ce facem.

Expertiza medicala – medicii si asistentele sunt selectati si sunt printre cei mai buni in domeniile in care activeaza.

Ingrijire remarcabila – este datoria noastra sa ne protejam pacientii si sa ne asiguram ca experienta lor este una pozitiva deoarece, doar prin dumneavoastra, numele nostru va ramane in topul celor pentru care EXCELENTA este primul cuvant din „CARTA NOSTRA”!
Avem acces la toate spitalele de top din Turcia. Punem la dispozitia dumneavoastra personal abilitat, astfel incat sa primiti ajutor si informatii elocvente pe tot parcursul deplasarii.

MISIUNE
Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro