DERMATOLOGIE

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

DERMATOLOGIE

Dermatologia este specialitatea medicala care se concentreaza pe diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pielii, parului si unghiilor. Aceasta poate include o gama larga de afectiuni, de la boli comune precum acnee, dermatita si eczema, pana la afectiuni mai rare, cum ar fi lupusul eritematos sistemic sau sclerodermia.
Printre bolile comune tratate de dermatologi se numara:
• Acnee: o afectiune a pielii caracterizata prin aparitia de comedoane, pustule si noduli, care apare frecvent in adolescenta;
• Dermatita: o inflamatie a pielii care poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv alergii, iritatii sau boli autoimune;
• Eczema: o afectiune a pielii care provoaca mancarime, roseata si uscaciunea pielii;
• Psoriazis: o afectiune a pielii caracterizata prin aparitia de pete rosii sau argintii acoperite cu solzi argintii;
• Cancerul de piele: un tip de cancer care se dezvolta pe piele, de obicei in zonele expuse la soare.
Dermatologii pot diagnostica aceste boli prin examinarea pielii, a parului si a unghiilor, prin biopsii si alte teste de laborator, precum si prin discutarea simptomelor si istoricul medical al pacientului. Tratamentul poate include medicamente, interventii chirurgicale, terapie cu lumina sau alte terapii, in functie de natura si gravitatea bolii.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: