Chirurgia vasculara

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

Chirurgie vasculara

Chirurgia vasculara este o ramura a medicinei care se ocupa cu tratarea bolilor sistemului vascular, adica al arterelor, venelor si limfatice. Aceasta specialitate se concentreaza in principal pe diagnosticarea si tratarea afectiunilor care afecteaza fluxul de sange in organism, precum si pe prevenirea complicatiilor asociate.

Unele dintre cele mai comune afectiuni tratate de chirurgii vasculari includ:
• Boala arteriala periferica (BAP) – Aceasta afectiune apare atunci cand arterele care alimenteaza membrelor inferioare sunt ingustate sau blocare. Simptomele pot include durere la mers sau in repaus, rana deschisa care nu se vindeca sau gangrena.
• Anevrismul aortic – Acesta este un defect in peretele aortic, care poate creste in dimensiune si poate duce la ruptura sau disectie aortic. Pacientii cu anevrisme aortice pot fi asimptomatici sau pot prezenta simptome precum durere in spate sau abdomen.
• Tromboza venoasa profunda (TVP) – Aceasta afectiune apare atunci cand un cheag de sange se formeaza in venele profunde ale corpului, in general in membrele inferioare. Simptomele pot include durere, umflatura si sensibilitate in zona afectata.
• Ateroscleroza – Aceasta afectiune apare atunci cand depozite de grasime si alte materiale se acumuleaza pe peretii arterelor, ceea ce poate duce la ingustarea arterelor si la scaderea fluxului de sange catre organele si tesuturile corpului. Ateroscleroza poate fi asociata cu o serie de afectiuni, cum ar fi boala coronariana, accidentul vascular cerebral si boala arteriala periferica.
• Varicele – Aceasta afectiune apare atunci cand venele devin dilatate si proeminente, de obicei la nivelul membrelor inferioare. Simptomele pot include durere, umflatura, senzatie de greutate sau mancarime.

Tratamentul acestor afectiuni poate include o varietate de interventii chirurgicale, precum bypassul arterial, endarterectomia, angioplastia sau stentarea. Uneori, tratamentele non-chirurgicale, cum ar fi terapia medicamentoasa sau scleroterapia, pot fi recomandate, in functie de afectiunea si situatia pacientului.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: