CARDIOLOGIE

In urma completarii formularului, va vom contacta pentru a ne trimite dosarul dumneavoastra medical, pe care-l vom transmite unei comisii de medici specialisti pentru analiza si DIAGNOSTIC GRATUIT.
Obtine GARATUIT, a 2-a opinie medicala!

Cere o oferta pret

Pentru detalii despre o interventie, dar si despre oferta completa, contactati cu incredere echipa care se afla in spatele acestui proiect unic pe piata romaneasca.

Program L-S 09:00 – 21:00 D inchis

Adresa
Splaiul Unirii 168, Bucuresti

Email: office@hospitals-online.ro

Cardiologie

Cardiologia este o ramura a medicinei care se concentreaza pe sanatatea inimii si a sistemului circulator. Inima si vasele de sange sunt responsabile de transportul sangelui, oxigenului si substantelor nutritive la diferite organe si tesuturi din corp. Exista o serie de boli asociate cu sistemul cardiovascular, unele dintre cele mai comune fiind:
– Boli de inima ischemica: acestea includ angina pectorala si infarctul miocardic, si sunt cauzate de o circulatie sanguina redusa în arterele coronare care alimenteaza inima cu sange si oxigen.
– Boli cardiace valvulare: acestea apar atunci cand una sau mai multe dintre valvele inimii nu functioneaza corect, ceea ce poate duce la scurgeri de sange sau la o circulatie sanguina redusa.
– Insuficienta cardiaca: aceasta este o afectiune în care inima nu poate pompa suficient sange pentru a satisface necesitatile corpului.
– Arteriopatia periferica: aceasta este o afectiune în care arterele din afara inimii si ale sistemului circulator sunt îngustate sau blocate, ceea ce poate duce la dureri si dificultati de mers.
– Boala arteriala coronariana: aceasta este o afectiune în care arterele care alimenteaza inima sunt îngustate sau blocate, ceea ce poate duce la angina pectorala sau infarct miocardic.
– Cardiomiopatia: aceasta este o afectiune în care miocardul (tesutul muscular al inimii) devine slab sau rigid, ceea ce poate afecta capacitatea inimii de a pompa sange.
– Tulburari de ritm cardiac: acestea includ aritmii sau palpitatii, care sunt cauzate de perturbari ale semnalelor electrice care controleaza ritmul inimii.
– Hipertensiunea arteriala: aceasta este o afectiune în care presiunea sangelui din artere este prea mare, ceea ce poate duce la daune ale arterelor si la cresterea riscului de infarct miocardic, accident vascular cerebral si insuficienta renala.

Tratamentul acestor afectiuni poate include modificari ale stilului de viata, medicamente, interventii chirurgicale sau proceduri cardiace minim invazive, precum angioplastia si stentarea. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra despre optiunile de tratament si sa urmati instructiunile sale pentru a preveni sau trata afectiunile cardiace.

CLINICI TURCIA

PACHET ALL INCLUSIVE

Suntem alaturi de tine, asigurandu-ti toate serviciile si informatiile necesare: